MedApp gaat vooruit!

Denk je aan MedApp, dan denk je waarschijnlijk aan de witte en groene kleuren die je herkent vanuit onze app. Oud en vertrouwd, maar toch ook een beetje klinisch. Achter de schermen zijn we daarom druk bezig geweest om alles in een nieuw jasje te steken. Misschien was het je al opgevallen op de website of op social media! 

De nieuwe huisstijl is warmer, eigentijdser en met meer ruimte voor fotografie. De warme kleuren passen beter bij de vertrouwensband die we met veel van onze klanten en appgebruikers hebben. En de fotografie stelt ons in staat om MedApp een gezicht te geven. Het feit dat we een ‘apotheek in een app’ zijn betekent namelijk niet dat het contact met MedApp niet persoonlijk is! Juist door middel van de app zijn we zonder fysieke locatie toch heel dichtbij. 

Want wist je al dat achter MedApp een gedreven team staat van apothekers, apothekersassistenten, helpdeskmedewerkers, designers en programmeurs? Samen maken wij het mogelijk om in een gratis app alles te regelen rondom je medicatie. Zo staan onze apothekers en apothekersassistenten voor je klaar met persoonlijk advies. Onze designers en programmeurs zorgen ervoor dat de app de functionaliteiten biedt die je nodig hebt en dat het gebruik van onze diensten eenvoudig blijft. En heb je vragen? Onze helpdeskmedewerkers staan voor je klaar via telefoon, mail en straks ook chat. Samen doen we ons best om je op een gebruiksvriendelijke en vertrouwde manier van een hoop zorgen rondom je medicijngebruik af te helpen. 

Een slimme apotheek 

De nieuwe huisstijl laat ook zien dat we steeds professioneler worden. Dat we een volwaardige apotheek zijn en dus veel meer te bieden hebben dan alleen een medicijnwekker, weten de meeste mensen al. Velen hebben er inmiddels al voor gekozen om niet alleen de medicijnwekker te gebruiken maar ook hun medicijnen door ons te laten leveren. Je vertrouwen stellen wij erg op prijs!

Waar wij voorheen samenwerkten met partner apotheken hebben wij sinds een aantal maanden de volledige dienstverlening in eigen beheer. Dit betekent dat we het controleren, inpakken en verzenden van jouw medicijnen nu allemaal zelf doen. Dit lijkt een formaliteit, maar het stelt ons in staat om onze dienstverlening nog sneller te verbeteren en in te spelen op jouw wensen. Ons assortiment is uitgebreid met de medicijnrol (baxter) en binnenkort leveren wij ook gekoelde medicijnen en spoedmedicatie. 

Ondertussen noemen we onszelf niet voor niets ‘de slimme apotheek’. Naast de services die je van een moderne apotheek mag verwachten (gratis levering van medicijnen, digitale bijsluiters, controle door de apotheker) hebben wij nog veel meer te bieden. Wij zijn enorm gedreven om het verschil te maken voor mensen met een chronische aandoening. Door steeds beter te snappen waar je tegenaan loopt kunnen we steeds meer obstakels wegnemen. Zo zorgen we dat je alles in de hand hebt, zodat je meer tijd en energie overhoudt voor de dingen die ertoe doen. 

Met één app van gedoe naar zo gedaan

Nu onze dienstverlening volop in ontwikkeling is, wordt er ook hard gewerkt aan een nieuwe app. Vanzelfsprekend, voor een ‘apotheek in een app’! Wat de nieuwe app écht goed en compleet maakt, is de koppeling met onze eigen apotheek. Zo heb je de apotheek altijd bij de hand, waar je ook bent.

De nieuwe app bevat de functionaliteiten die je van MedApp gewend bent, zoals het medicatieoverzicht en de medicijnwekkers, maar stelt je ook nog beter in staat om in één app alles te regelen rondom je medicatie. 

Zo heb je straks in de app een overzicht met alle geplande leveringen en wanneer je deze kunt verwachten (inclusief track & trace!). Maar ook updates over je levering en nieuws en tips over het gebruik van jouw medicijnen worden toegevoegd. Op die manier ben je sneller op de hoogte als er iets verandert in de vergoeding, of wanneer er nieuwe informatie over jouw medicijnen beschikbaar is.

De service van MedApp

Met deze veranderingen komen we weer een stapje dichterbij onze doelstelling om leven met medicijnen makkelijker te maken. Al begrijpen wij heel goed dat zo’n verandering soms even wennen is. De oude app is gebouwd op inmiddels verouderde technologie, daarom hebben we ervoor gekozen om de app volledig opnieuw op te bouwen. De nieuwe app draait op een modern platform en is daardoor stabieler in gebruik en wordt natuurlijk aangevuld met nieuwe functionaliteiten. Mocht je de nieuwe app al gebruiken, hier wordt nog dagelijks aan gewerkt om het beste resultaat te bereiken. 

Ook de groene ‘oude’ app is nog steeds bruikbaar, daar verandert voorlopig nog even niets aan! Via deze app kunnen wij ook gewoon uw medicijnen leveren. Mocht het zo ver zijn dat we overgaan, geven we je uiteraard een seintje.

1 december 2020

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Mis niets en schrijf u in

Benieuwd?

Inschrijven is snel en veilig!​
Scroll naar top