Gratis thuisbezorging voor iedereen, zonder uitzonderingen

Je medicijnen gratis thuisbezorgd

Wanneer het jou uitkomt

Heb jij ook liever je medicijnen thuisbezorgd, dan dat je iedere keer naar de apotheek moet? Dat kan! Bij MedApp krijg je al je medicijnen gratis thuis geleverd. Wanneer het jou uitkomt.

Wil je dit ook? Laat je gegevens achter, dan bellen we je om je verder te helpen.

Wil je meer informatie? Lees hieronder verder. 

Je medicijnen gratis thuisbezorgd

Voor iedere klant

Veel apothekers bezorgen alleen bij mensen die niet in staat zijn om naar de apotheek te komen. Bij MedApp krijgt iedereen de medicijnen gratis geleverd. Wij snappen dat je voor sommige medicijnen of aandoeningen liever niet naar de apotheek gaat. Bovendien hoef je bij ons niet iedere keer naar de apotheek. Dat scheelt jou weer tijd en energie.

Icoon gratis thuisgeleverd

Waar en wanneer het jou uitkomt

Niet alleen bezorgen we je medicijnen gratis bij je thuis, we houden ook rekening met waar en wanneer je deze geleverd wil hebben. We werken intensief samen met onze vervoerders.
Als jij bijvoorbeeld je medicijnen niet bij de buren geleverd wil hebben als jij niet thuis bent, begrijpen we helemaal. Dit geven we door aan de bezorgdienst. Ook informeren we je zo goed mogelijk wanneer je je medicijnen kunt verwachten. Zodat jij niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Wij denken met je mee.

Ook spoedleveringen van medicijnen

We proberen je medicijnen altijd ruim op tijd te bezorgen. Zo zit je nooit zonder medicijnen. Toch kan het ooit voorkomen dat je dezelfde dag nog medicijnen nodig hebt. Bijvoorbeeld als je ineens een antibioticakuur start. Dan leveren je medicijnen met spoed. Je krijgt dan vaak dezelfde avond nog je medicijnen geleverd. Wij rekenen hier geen extra kosten voor. Onze service is helemaal gratis

In deze video legt apotheker Leon uit hoe wij de medicijnen met spoed leveren.

In de wandelgangen

Bij MedApp staat maar één ding voorop: het leven met medicijnen makkelijker maken.

Tika's ervaring met MedApp

Als je net als ik vijf soorten medicijnen moet nemen, is het moeilijk om overzicht te houden. ‘Was het nu afgelopen zondag of de zondag daarvoor dat ik de laatste spuit heb gezet?’. De medicijnwekker van MedApp is daarom voor mij ideaal.

Tika

Martijn's ervaring met MedApp

Ik hou eenvoudig mijn voorraad bij. Tot wanneer heb ik nog medicatie? Dat kan ik altijd snel checken. Is het bijna op? Dan bestel ik rechtstreeks uit de app, maar MedApp zelf checkt het ook bij mij. Ik krijg m’n medicijnen dan gratis thuisbezorgd. Echt superhandig.

Martijn

Evelien's ervaring met MedApp

Ziek zijn is niet altijd even makkelijk. Maar de app van MedApp heeft me wel iets meer rust gegeven. Ik weet wanneer ik welke medicijnen moet innemen. En ik kan zien hoe goed ik deze inneem. Ik zit nu op 95% de afgelopen twee weken. Best goed toch?

Evelien

Ervaar de voordelen!

Meer dan 50.000 mensen gebruiken MedApp

Alles geregeld voor je medicijnen, met één app

Altijd inzicht in je medicijnen.
Informatie en tips over je medicijngebruik.
Persoonlijke service: wij denken met je mee.

De medicijnwekker herinnert je aan je innames

Vergeet nooit meer je medicijnen.
Weet precies hoeveel medicijnen je nog op voorraad hebt.
Zie precies hoe goed je je medicijnen inneemt.

Je medicijnen thuisbezorgd, wanneer jij dat wilt

Precies weten wanneer je medicijnen binnen zijn.
Ook met spoed én in de avond.
Wij houden rekening met jouw merkvoorkeur.

Je leven met medicijnen makkelijker maken

MedApp regelt alles rondom je medicijnen. Met onze handige app heb je altijd inzicht in je medicijnen en vergeet je nooit meer een inname-moment. Hou eenvoudig je voorraad bij, zodat je altijd weet hoeveel medicijnen je nog hebt. Zijn deze bijna op? Dan krijg je deze gratis thuisbezorgd. Ook als je medicijnen gekoeld vervoerd moeten worden, of als je een medicijnrol gebruikt.

Meer weten?

Zijn nog niet al jouw vragen beantwoord? Wellicht vind je het antwoord in onze Veelgestelde vragen.

Wil je ook je leven met medicijnen makkelijker maken? Download de app en ga meteen aan de slag. Deze is gratis te downloaden voor iOS en Android. 

Wil je alles geregeld hebben rondom je medicijnen? Schrijf je dan in bij de MedApp apotheek. Vul je gegevens in, zodat we contact met je kunnen opnemen om de inschrijving compleet te maken.

Inschrijven is snel en veilig!​​

Scroll naar top