Hoe is MedApp anders?

Wij zijn een apotheek in een app

Via de telefoon helpen we patiënten op een gebruiksvriendelijke en vertrouwde manier van een hoop zorgen rondom medicijngebruik af. Wij denken dat de rol van de apotheek anders, dichterbij en beter kan.

Uw patiënt alles geven om therapietrouw te verbeteren

Asset 1

Medicatiebeoordeling

Elke nieuwe patient krijgt een persoonlijke telefonische intake. We controleren het medicatieprofiel, eerdere verstrekkingen en nemen contact met u als voorschrijver op recepten aan te vragen en bijzonderheden te bespreken.

Asset 2

Optimale ondersteuning

De medicijnwekker helpt patiënten met het tijdig innemen van uw medicijnen. Ons serviceteam geeft advies in het vinden van de beste routine en u kunt samen met de patiënt aan de slag.

Asset 1

Betrouwbare levering

Wij werken met betrouwbare bezorgdiensten waardoor onze altijd klanten verzekerd zijn van levering. Spoed? Ook dat regelen wij in onze standaard dienstverlening.

Medicatiebeoordelinggesprek nieuwe stijl

Voor comorbide patiënten voert MedApp medicatiebeoordeling gesprekken samen met de (huis)arts uit. In dit gesprek optimaliseren wij in overleg de farmacotherapie van de patient en zorgen we voor vermindering van risico’s van polyfarmacie. MedApp houd zich hierbij aan de gestelde richtlijn. Door handig gebruik van onze app is ook de patient in de gelegenheid om actief deel te nemen, waardoor de patiëntparticipatie, begrip én kwaliteit verhoogt wordt.  

Ook speciale wensen zoals de medicijnrol

MedApp is een volwaardige apotheek. Gekoeld transport is uiteraard mogelijk, maar ook een medicijnrol kunnen wij leveren. MedApp maakt hiervan gebruikt van de expertise van Spits  Alkmaar BV.  Wij onderzoeken graag of uw patiënt hiervoor in aanmerking komt.

Doet u mee?

MedApp zoekt innovatieve enthousiaste zorgprofessionals die begrijpen dat farmaceutische zorg een stuk makkelijker én beter kan. MedApp werkt o.a. met diverse patiëntenverenigingen, verzekeraars en voorschrijvers. 

Neem contact op met onze zakelijke helpdesk, bereikbaar op +31 (0) 40 782 0817, of stuur een bericht naar zakelijk@medapp.nl 

Pit Janssen

Beherend apotheker

Mijn naam is Pit, ik ben apotheker en één van de twee oprichters van MedApp. Mijn doel is  zoveel mogelijk zorgen omtrent medicijnen uit handen van onze klanten te nemen.

Scroll naar top