Werken bij de

apotheek van morgen

MedApp collega's brainstorm

MedApp zit vol met allerlei soorten vakmensen, die verenigd zijn in hun passie om anderen te helpen. Zie jij dit ook al helemaal voor je?

MedApp collega's brainstorm

Zie jij toekomst bij ons?

Omdat jij ziet hoe je verder komt.

Je ziet het al helemaal voor je: elke dag draag jij bij aan het makkelijker maken van het leven met medicijnen. Voor miljoenen Nederlanders met een chronische aandoening, waarvan meer dan 2 miljoen drie of meer medicijnen per dag gebruikt. Dat doe je op jouw manier, die bij je past. Als UX designer, waarbij je wensen en ideeën doorvertaald naar nieuwe en gebruiksvriendelijke features in onze app. Als Apothekersassistent, omdat je oprechte aandacht voor de belevingswereld en het belang van de klant hebt. Als Data analist, omdat jij betekenis achter onze gigantische berg aan data ziet. Of in een van die andere functies bij MedApp waarin we onze blik houden op het helpen van miljoenen pechvogels. Wij willen oprecht dat onze klanten alles in de hand hebben, zodat ze ondanks hun ziekte meer tijd en energie overhouden voor de dingen die ertoe doen. Want bij MedApp staat maar één ding voorop: het leven met medicijnen zo makkelijk mogelijk maken.

Overleg tussen apotheker en apothekersassistente
Overleg tussen apotheker en apothekersassistente

Geïnteresseerd om ons team te komen versterken of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Bekijk dan de onderstaande vacatures of stuur een mail naar work@medapp.nu en wie weet zien we je binnenkort bij MedApp!

Vind hier je volgende job!

Omdat jij ziet hoe je verder komt.

Stages en leerwerkplekken

Doe ervaring op binnen een erkend leerbedrijf

MedApp is een erkend leerbedrijf en heeft ruime ervaring met stageplaatsen en leerwerkplekken voor meerdere opleidingsniveaus. Of je nu studeert op het MBO, HBO of WO: bij ons zijn volop mogelijkheden om kennis te maken met allerlei beroepen en functies. We nemen graag de tijd om je goed in te werken en persoonlijk te begeleiden.

Wil je stagelopen bij MedApp, stuur dan snel een e-mail naar work@medapp.nu.

Scroll naar top