sterrenrating

Klantverhalen

Haal inspiratie uit verhalen van anderen

Laat je inspireren door ervaringsverhalen van anderen en ontdek hoe zij de service van MedApp ervaren. Onze klanten zijn allemaal verschillend, maar één ding hebben zij gemeen: MedApp maakt hun leven met medicijnen makkelijker.

Roxannes verhaal

Rust en structuur

Roxanne had altijd al last van lichte ADHD symptomen. Hoe ouder ze werd, hoe meer ze merkte dat ze moeite had met dingen waar anderen geen last van leken te hebben. Sinds ze de diagnose ADHD heeft gekregen en klant is van MedApp, ervaart ze meer rust en structuur in haar leven. Geleidelijk met haar stress nemen nu ook haar symptomen af!

Benieuwd naar wat MedApp voor haar betekent?

Tika is klant (en medewerkster) van MedApp en vertelt over haar aandoening
Tika's verhaal

Positieve energie

Haar chronische darmziekte heeft Tika’s leven ingrijpend veranderd. Toch vond ze de energie om de frustratie van haar ziekte om te zetten naar iets positiefs. Ze gebruikt haar kennis en ervaring om dagelijks anderen met een chronische aandoening te helpen.

Wil je weten hoe Tika dat doet?

Robins verhaal

Grip houden

Robin heeft sinds zijn studententijd ADHD en anderhalf jaar geleden werd hij ook gediagnosticeerd met hiv. Met behulp van MedApp heeft hij grip gekregen op zijn medicatie en zijn leven. Het lukt hem nu veel beter om zijn medicatie te beheren, doseringen bij te houden en zijn behandelplan te volgen.

Wil je meer lezen over hoe Robin dat doet?

Lana van de apotheek werkt aan de computer

Ervaar onze
apotheekservice

Wil je je medicijnen gratis en discreet thuisbezorgd krijgen?