sterrenrating

Complex medicijngebruik / Klantverhaal

Robins verhaal

Grip houden

Robin is 36 jaar oud. Hij heeft sinds zijn studententijd de diagnose ADHD en kreeg anderhalf jaar geleden ook te horen dat hij hiv heeft. Deze aandoeningen hebben zijn leven ingrijpend veranderd, maar met behulp van MedApp heeft hij een manier gevonden om grip te houden op zijn medicatie en zijn leven weer in eigen hand te nemen.

Robin, klant van MedApp werkt achter zijn laptop
Robin en zijn vriend spelen met hun hond Samson

Hoi! Ik ben Robin en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Op mijn achttiende kreeg ik de diagnose ADHD, en dat was een keerpunt in mijn leven. Ik had altijd al moeite met concentratie en impulsiviteit, maar nu had het een naam. De aandoening zorgde ervoor dat ik vaak worstelde met mijn studie, relaties en dagelijkse taken. Het was alsof ik in een constant gevecht met mezelf was.

Naarmate de jaren verstreken, probeerde ik verschillende medicijnen en therapieën om mijn ADHD-symptomen onder controle te houden. Soms werkte het, maar soms ook niet. Het was frustrerend om elke dag te moeten vechten tegen mijn eigen brein. Desondanks heb ik altijd geprobeerd om positief te blijven en me niet te laten ontmoedigen. Ik gebruik nu al een aantal jaar hetzelfde medicijn, wat goed voor mij werkt.

Een tweede klap

Maar anderhalf jaar geleden werd mijn leven opnieuw op zijn kop gezet. Ik kreeg te horen dat ik hiv had. Het voelde als een klap in mijn gezicht, alsof de wereld plotseling stil stond. Ik was bang, verdrietig en verward. Het was een emotionele rollercoaster waar ik doorheen moest.

Het nemen van mijn hiv-medicatie is van cruciaal belang, maar ik vond het moeilijk om een routine te creëren en ervoor te zorgen dat ik mijn medicijnen op tijd innam.

Toen ik mijn diagnose kreeg, realiseerde ik me dat ik nog meer verantwoordelijkheid moest nemen voor mijn gezondheid. Het nemen van mijn hiv-medicatie is van cruciaal belang, maar ik vond het moeilijk om een routine te creëren en ervoor te zorgen dat ik mijn medicijnen op tijd innam. Gelukkig ontdekte ik al snel MedApp.

Een handig hulpmiddel voor mijn medicijngebruik

MedApp is een app die me heeft geholpen grip te krijgen op mijn medicatie. Ik kan mijn innames bijhouden, herinneringen instellen en mijn voorraadbeheer bijhouden. Voor mij was het een levensveranderende tool. Ik hoef niet meer bang te zijn dat ik mijn medicatie vergeet, omdat de app me eraan herinnert. Het heeft me geholpen een routine op te bouwen en zorg te dragen voor mijn gezondheid.

Geweldige service

Naast het bijhouden van mijn medicatie, heeft MedApp nog meer voordelen die mijn leven aanzienlijk makkelijker hebben gemaakt. Voorheen moest ik regelmatig naar de apotheek om mijn medicijnen op te halen. Ik herinner me nog de momenten waarop ik voor een gesloten apotheek stond of in de rij moest wachten, terwijl ik eigenlijk andere dingen wilde doen. Het was frustrerend en het voelde als een belemmering om volledig deel te kunnen nemen aan het leven.

De app is voor mij echt een uitkomst. En door mijn werk kan ik anderen helpen om hier ook van te profiteren.

Gelukkig biedt MedApp een oplossing. Ze leveren mijn medicatie gratis en discreet bij mij thuis. Geen gedoe meer met het wachten bij een apotheek of het plannen van mijn dagelijkse routine rondom het ophalen van medicijnen. Het geeft me de vrijheid om mijn tijd flexibeler in te delen en te doen wat ik wil.

Robin wilde vanwege privacyredenen niet op de foto. De afbeeldingen op deze pagina zijn dus alleen ter illustratie.

Deel dit verhaal
MedApp apotheek

Ervaar onze

apotheek

Schrijf je in bij MedApp, dan helpen we je graag bij alles rondom je medicijnen.

De slimme
apotheek

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Hulp nodig?

Ons serviceteam is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 19:00.