Article Category: Wat we wel en niet leveren

Leveren jullie ook gekoelde medicijnen?

Ja, wij leveren ook gekoelde medicijnen. In overleg met jou stemmen we het levermoment af, aangezien gekoelde middelen met speciaal gekoeld transport geleverd worden.

Leveren jullie ook medische hulpmiddelen?

Ja, MedApp levert ook medische hulpmiddelen. Hiervoor werken we samen met een partner. Zij regelen de thuisbezorging en hebben ook veel kennis over medische hulpmiddelen en bijbehorende vergoedingen.

Leveren jullie ook zelfzorgmedicijnen?

Ja wij leveren ook zelfzorgmedicijnen als vitamines en paracetamol. Deze sturen wij echter niet in een aparte bestelling naar je op, maar meeleveren met jouw komende levering is geen probleem. Wanneer je tijdig via e-mail of telefonisch aan ons doorgeeft bij welke levering je de zelfzorgmedicijnen meegeleverd wenst te hebben dan maken wij het in orde.

Leveren jullie ook medicijnen zonder recept?

Nee. Wij leveren alleen medicijnen op doktersvoorschrift met recept. Uitzondering hierop zijn zogenaamde zelfzorgmedicijnen (artikelen zoals vitamines en paracetamol, die ook bij de drogist te krijgen zijn). Deze kunnen we op aanvraag meeleveren met jouw medicijnen.

Ik heb een medische noodzaak voor mijn medicijn, kunnen jullie dit waarborgen?

Dit hangt af van je verzekering, eventuele alternatieven en je medische achtergrond. Wel is het zo dat wij meer dan gemiddeld ons best doen om te kijken of we je merkvoorkeur kunnen honoreren. Tijdens het intakegesprek zal de apothekersassistente, eventueel in overleg met de apotheker, je merkvoorkeur beoordelen. Wij proberen altijd zo veel mogelijk met …

Ik heb een medische noodzaak voor mijn medicijn, kunnen jullie dit waarborgen? Lees verder »