sterrenrating

Kennisbank

Wat we wel en niet leveren

Ik heb een medische noodzaak voor mijn medicijn, kunnen jullie dit waarborgen?

De MedApp apotheek spant zich meer dan gemiddeld in om je merkvoorkeur te waarborgen. Onthoud wel dat er ook andere factoren een rol spelen, namelijk je verzekering, de eventuele alternatieve medicijnen en je medische achtergrond. Tijdens het intakegesprek beoordeelt onze apothekersassistente (eventueel in overleg met de apotheker) in hoeverre onze apotheek aan jouw merkvoorkeur kan …

Ik heb een medische noodzaak voor mijn medicijn, kunnen jullie dit waarborgen? Lees meer »

Leveren jullie ook gekoelde medicijnen?

Wij leveren ook gekoelde medicijnen. Dit doen we in samenwerking met een gespecialiseerd transportbedrijf. Wil je weten wanneer we jouw medicijnen leveren? In onze app krijg je een melding hierover. Onze koerier stuurt je de avond voor de levering ook een bericht per e-mail.

Leveren jullie ook medicijnen zonder recept?

Wij leveren alleen medicijnen op recept van de arts. Het is echter wel mogelijk om zelfzorgmiddelen bij ons te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan vitamines of paracetamol. Deze kunnen wij meeleveren met je voorgeschreven medicatie. Wil je zelfzorgmiddelen apart bestellen? Dit is mogelijk, maar je betaalt wel bezorgkosten.

Leveren jullie ook medische hulpmiddelen?

Voor het leveren van medische hulpmiddelen werkt MedApp samen met OneMed. Let op: wij leveren zelf geen hulpmiddelen. Wij sturen het recept alleen door naar OneMed. Neem daarna zelf contact op met OneMed voor de verdere afwikkeling van jouw bestelling. 

Leveren jullie ook zelfzorgmedicijnen?

MedApp levert zelfzorgmedicijnen zoals vitamines en paracetamol. Wij sturen deze mee met de eerstvolgende levering van jouw medicatie. Het apart bezorgen van zelfzorgmedicijnen is mogelijk, maar je betaalt dan wel bezorgkosten.