sterrenrating-2

Kennisbank

Wat we wel en niet leveren

Ik heb een medische noodzaak voor mijn medicijn, hoe gaan jullie hiermee om?

Bij de MedApp apotheek houden we zo veel mogelijk rekening met je merkvoorkeur, zeker bij een medische noodzaak. Maar er zijn ook andere dingen die meespelen bij merkvoorkeur, zoals je zorgverzekering, andere medicijnen die je kunt nemen, medicijntekorten en je medische achtergrond. Tijdens het intakegesprek kijkt onze apothekersassistent, samen met de apotheker, of we het …

Ik heb een medische noodzaak voor mijn medicijn, hoe gaan jullie hiermee om? Lees meer »

Leveren jullie ook gekoelde medicijnen?

Wij leveren ook gekoelde medicijnen. Dit doen we in samenwerking met een gespecialiseerd transportbedrijf. Wil je weten wanneer we jouw medicijnen leveren? In onze app krijg je een melding hierover. Onze koerier stuurt je de avond voor de levering ook een bericht per e-mail.

Leveren jullie ook medicijnen zonder recept?

Wij leveren alleen medicijnen op recept van de arts. Het is echter wel mogelijk om zelfzorgmiddelen bij ons te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan vitamines of paracetamol. Deze kunnen wij meeleveren met je voorgeschreven medicatie. Wil je zelfzorgmiddelen apart bestellen? Dit is mogelijk, maar je betaalt wel bezorgkosten.

Leveren jullie ook medische hulpmiddelen?

Voor het leveren van medische hulpmiddelen werkt MedApp samen met OneMed. Let op: wij leveren zelf geen hulpmiddelen. Wij sturen het recept alleen door naar OneMed. Neem daarna zelf contact op met OneMed voor de verdere afwikkeling van jouw bestelling. 

Leveren jullie ook zelfzorgmedicijnen?

MedApp levert zelfzorgmedicijnen zoals vitamines en paracetamol. Wij sturen deze mee met de eerstvolgende levering van jouw medicatie. Het apart bezorgen van zelfzorgmedicijnen is mogelijk, maar je betaalt dan wel bezorgkosten.

Download nu de app van MedApp!

Alles voor je medicijnen in één handige app.