In Nederland hebben zo’n zes miljoen mensen een chronische aandoening

Meer dan twee miljoen van hen gebruikt drie of meer medicijnen per dag

Dan krijgt u er ongevraagd plotseling een hoop zorgen bij, zoals: hoe ga ik mijn medicijnen op tijd en correct innemen? Hoe zorg ik dat ik nooit zonder mijn medicijnen zit? En wie legt mij uit wat het verschil is tussen het vorige week nog blauwe, maar nu witte medicijndoosje?

Zes miljoen Nederlands met een chronische aandoening

Bij MedApp staat maar één ding voorop

Leven met medicijnen makkelijker maken

Wij zijn enorm gedreven om het verschil te maken voor mensen die een chronische aandoening hebben. Ook doen we veel onderzoek naar chronisch medicijngebruik. Zo proberen we steeds beter te snappen waar u tegenaan kunt lopen en kunnen we steeds meer obstakels wegnemen. Wij zorgen dat u alles in de hand hebt, zodat u meer tijd en energie overhoudt voor de dingen die ertoe doen.

MedApp is geen gewone apotheek

Wij zijn een apotheek in een app

Via uw telefoon helpen we u op een gebruiksvriendelijke en vertrouwde manier van een hoop zorgen rondom uw medicijngebruik af. Met een paar drukken op de knop heeft u altijd alle belangrijke informatie rondom uw medicijnen bij de hand. U kunt op ieder moment gemakkelijk contact opnemen met ons serviceteam. En de medicijnwekker helpt u om uw medicijnen op tijd in te nemen. Zo zijn we zonder fysieke locatie juist heel dichtbij.

Vanzelfsprekend bieden we alle services die u van een moderne apotheek mag verwachten. Zoals gratis levering van medicijnen, digitale bijsluiters, controle door de apotheker en eerste uitgiftegesprekken. Maar dan standaard voor iedereen en net een stukje slimmer.

MedApp. De slimme apotheek.

Maak kennis met ons team

Met 20 mensen werken we iedere dag hard aan oplossingen om uw leven met medicijnen makkelijker te maken.

Pit Janssen

Apotheker & mede-eigenaar

Mijn naam is Pit, ik ben apotheker en één van de twee oprichters van MedApp. Mijn doel is om u zoveel mogelijk zorgen omtrent uw medicijnen uit handen te nemen, zodat u kan doen wat voor u belangrijk is!

Tamara Geurtsen

Apothekersassistente

Mijn naam is Tamara. Als apothekersassistente vraag ik uw herhaalrecepten aan en neem ik contact op met uw arts of met u als er onduidelijkheden over uw medicijnen zijn. Ik help u graag.

Tika Arts

Customer Service Team

Mijn naam is Tika. Als medewerker van het serviceteam help ik u graag onze app optimaal te gebruiken en daarmee uw medicijngebruik makkelijker te maken. Ik bel u voor uw intakegesprek en sta altijd voor u klaar als u vragen heeft.

Ook de andere MedApp’ers leren kennen? 

Binnenkort leest u hier ook meer over onze andere collega’s!

Inschrijven is snel en veilig

Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging met aanvullende informatie. Wanneer u enthousiast bent plannen we graag een gratis en vrijblijvend telefonisch intake-gesprek.

In overleg met u nemen we contact op met uw voorschrijver(s) om het dossier compleet te maken. Is dat allemaal gelukt? Dan helpen we u op weg met de app en we gaan uw medicijnen thuis leveren.

Scroll naar top