In Nederland hebben zo’n zes miljoen mensen een chronische aandoening

Meer dan twee miljoen van hen gebruikt drie of meer medicijnen per dag

Dan krijg je er ongevraagd plotseling een hoop zorgen bij, zoals: hoe ga ik mijn medicijnen op tijd en correct innemen? Hoe zorg ik dat ik nooit zonder mijn medicijnen zit? En wie legt mij uit wat het verschil is tussen het vorige week nog blauwe, maar nu witte medicijndoosje?

Zes miljoen Nederlands met een chronische aandoening

Bij MedApp staat maar één ding voorop

Leven met medicijnen makkelijker maken

Wij zijn enorm gedreven om het verschil te maken voor mensen die een chronische aandoening hebben. Ook doen we veel onderzoek naar chronisch medicijngebruik. Zo proberen we steeds beter te snappen waar je tegenaan kunt lopen en kunnen we steeds meer obstakels wegnemen. Wij zorgen dat je alles in de hand hebt, zodat je meer tijd en energie overhoudt voor de dingen die ertoe doen.

MedApp is geen gewone apotheek

Wij zijn een apotheek in een app

Via jouw telefoon helpen we je op een gebruiksvriendelijke en vertrouwde manier van een hoop zorgen rondom jouw medicijngebruik af. Met een paar drukken op de knop heb je altijd alle belangrijke informatie rondom jouw medicijnen bij de hand. Je kunt op ieder moment gemakkelijk contact opnemen met ons serviceteam. En de medicijnwekker helpt je om jouw medicijnen op tijd in te nemen. Zo zijn we zonder fysieke locatie juist heel dichtbij.

Vanzelfsprekend bieden we alle services die je van een moderne apotheek mag verwachten. Zoals gratis levering van medicijnen, digitale bijsluiters, controle door de apotheker en eerste uitgiftegesprekken. Maar dan standaard voor iedereen en net een stukje slimmer.

MedApp. De slimme apotheek.

Maak kennis met enkelen van ons team

Met 55 mensen werken we iedere dag hard aan oplossingen om jouw leven met medicijnen makkelijker te maken.

Pit Janssen

Apotheker & mede-eigenaar

Mijn naam is Pit, ik ben apotheker en één van de twee oprichters van MedApp. Mijn doel is om je zoveel mogelijk zorgen omtrent jouw medicijnen uit handen te nemen, zodat je kan doen wat voor jou belangrijk is!

Apothekersassistente Josine Verhagen

Josine Verhagen

Apothekersassistente

Mijn naam is Josine. Als apothekersassistente vraag ik jouw herhaalrecepten aan en neem ik contact op met jouw arts of met jou als er onduidelijkheden over jouw medicijnen zijn. Ik help je graag.

Tika Arts

Customer Service Team

Mijn naam is Tika. Als medewerker van het serviceteam help ik je graag onze app optimaal te gebruiken en daarmee jouw medicijngebruik makkelijker te maken. Ik bel je voor het intakegesprek en sta altijd voor je klaar als je vragen hebt.

Inschrijven is snel en veilig

Na jouw aanmelding ontvang je direct een bevestiging met aanvullende informatie. Wanneer je enthousiast bent plannen we graag een vrijblijvend telefonisch intake-gesprek.

In overleg met jou nemen we contact op met jouw voorschrijver(s) om het dossier compleet te maken. Is dat allemaal gelukt? Dan helpen we je op weg met de app en we gaan jouw medicijnen thuis leveren.

Scroll naar top