sterrenrating-2

Kennisbank

Over MedApp / Klantverhalen

Jelles verhaal

Steeds meer vrijheid

Wij vroegen Jelle naar zijn ervaringen met MedApp. Jelle is chronisch ziek en gebruikt sinds zijn studententijd chronische medicijnen.

Je leest het hier.

Jelle staat in zijn keuken en kijkt glimlachend in de camera

Eerst wist ik helemaal niet dat een apotheek ook via het internet kon. Ik kwam via Facebook bij jullie terecht. Een apotheek die mijn medicijnen kan bezorgen, dat leek mij wel handig. Ik liep iedere keer een behoorlijk stuk naar de apotheek, maar nu ik weer wat drukker ben en meer activiteiten heb, loop ik sowieso al genoeg om in beweging te blijven. Ik vind het wel prettig om niet meer iedere keer naar de apotheek te hoeven.

Eerst wist ik helemaal niet dat een apotheek ook via het internet kon. Ik vind het prettig om niet iedere keer naar de apotheek te hoeven.

Door mijn psychische aandoening heb ik jaren geworsteld met het innemen van medicijnen. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat het beter met mij gaat als ik mijn medicijnen wél inneem. Eerst ging dit via de poliklinische apotheek, daarna via de lokale apotheek en nu via jullie. Ik ervaar steeds iets meer vrijheid in het ontvangen van de zorg waar ik behoefte aan heb. MedApp helpt mij daarbij. Mijn huisarts is het eens met mijn voorkeur voor een online apotheek.

Wij werken met alle huisartsen en zorgverzekeraars samen. Hier kun je wat meer lezen over de vrije keuze voor een apotheek.

Klantverhaal Jelle op het perron
Vooruitgang

Nu gaat het beter met mij. Ik neem mijn medicijnen goed in, heb meer activiteiten in mijn agenda staan en probeer nu alle zorg een beetje los te laten. Zo heb ik mij bij verschillende zorginstanties uitgeschreven en heb ik gekozen voor een online apotheek. Dat is allemaal iets anoniemer en zo word ik niet iedere keer geconfronteerd met de plek waar ik niet zo graag kom.

De app

Eerst gebruikte ik de wekkers op mijn telefoon. Dit ging soms wel eens mis of dan vergat ik er weer één. Met jullie app krijg ik nog een herinnering als ik niet geregistreerd heb dat ik mijn medicijnen heb ingenomen. Daar maak ik wel actief gebruik van!

Ik gebruik ook incidentele medicijnen, bijvoorbeeld voor spannende momenten of als ik een wat zwaardere dag heb. Dit kan ik handig bijhouden in de app, waardoor dit inzichtelijk is voor mij. Ik wil namelijk kunnen zien hoe vaak ik zo’n incidentele inname nodig heb (gehad). Dan kan ik in de gaten houden dat dit niet te vaak voorkomt.

Deel dit verhaal
MedApp apotheek

Ontdek onze

apotheek

Wil je je medicijnen gratis en discreet thuisbezorgd krijgen?

MedApp apotheek

De slimme
apotheek

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Hulp nodig?

Ons serviceteam is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 19:00.