sterrenrating-2

Kennisbank

Nieuwe functies en ontwikkelingen | oktober 2021

Teun Gerrits

Contentspecialist

Nieuwe functies: Medicatieprofiel, start- en stopdatum en verwijderen innameschema

Updates app oktober 2021

We zijn bij MedApp continu bezig om de app te ontwikkelen. Afgelopen maand hebben we weer verschillende aanpassingen gedaan in de app. Zo is het toevoegen van medicijnen verbeterd én zijn er verschillende nieuwe functies ontwikkeld:

  • Het Herhaalprofiel is vervangen door Medicatieprofiel. Dit betekent dat je nu meer gegevens uit ons apotheeksysteem in je app ziet, namelijk:
    • je voorgeschreven gebruik,
    • de geldigheid van het recept,
    • de medicijnen die je in het verleden hebt gebruikt (of bij een andere apotheek haalt).
  • Je kunt vanaf nu een start- en stopdatum instellen bij je medicijnen. Dit kan heel handig zijn, bijvoorbeeld als je een antibioticakuur hebt. Als je een start- en stopdatum hebt ingesteld, staat dit medicijn automatisch van en tot en met die datum in je innameschema.
  • Je kunt voortaan je medicijnschema in een keer verwijderen. Ga hiervoor naar je medicijn (in het tabblad Medicijnen). Klik bij Gebruik rechtsboven op het prullenbak-icoontje om het ingestelde schema van dat medicijn te verwijderen.
app-update-schema-weggooien

Heb je vragen of opmerkingen over de updates in de app, over je medicijnen of een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Deel dit verhaal
MedApp apotheek

Ontdek onze

apotheek

Wil je je medicijnen gratis en discreet thuisbezorgd krijgen?

Gerelateerde berichten

Een klantondersteuningsmedewerker van MedApp aan het werk.
Maak kennis met ons klantondersteuningsteam!

MedApp heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Met deze groei neemt ook het aantal pakketten toe dat ons pand verlaat. Op dit moment versturen we zo’n 1200 pakketten per week, waarvan ongeveer 125 met een spoedkoerier voor dringende

In dit artikel
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Hulp nodig?

Ons serviceteam is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 19:00.