sterrenrating-2

Kennisbank

Landingspagina'sast-no-title ast-header-without-markup"> Landingspagina's
Medicijnwekker en yos-bottle
Buurtkadoos logo

Jouw online apotheek

altijd in de buurt

De MedApp apotheek is er voor jou. Waar je ook woont in Nederland. Je krijgt van ons al je chronische medicatie gratis en discreet thuisbezorgd. Met onze slimme, kosteloze app regel je bovendien alles rondom je medicijnen. Waar wacht je nog op? Stap direct over en ontvang een YOS-bottle als welkomstcadeau!

Welkom bij MedApp

wij zijn er voor jou

Leven met een chronische aandoening vraagt al om genoeg aanpassingen. Bij MedApp vinden we dat je daarom alle mogelijke ondersteuning kunt gebruiken. Dit doen we door een unieke service te bieden als online apotheek mét slimme app.

Je regelt alles rondom je medicatie op afstand. We leveren je medicijnen altijd gratis thuis en met onze app houd je zelf je voorraad en je innames bij. 

Heb je ook persoonlijk advies nodig? Wij werken inderdaad op afstand, maar we zijn niet afstandelijk. Onze ervaren apothekers staan dan ook altijd voor je klaar. Zoals het hoort.

Stap ook over en wij zijn er. Speciaal voor jou.

Glimlachende jongedame ligt relaxed op de bank en kijkt naar haar mobiele telefoon

Ervaar de voordelen

Wij zorgen dat je alles in de hand hebt, zodat jij meer tijd en energie overhoudt voor de dingen die er echt toe doen
Alles geregeld voor je medicijnen, met één app

  • Altijd inzicht in je medicijnen
  • Informatie en tips over je medicijngebruik
  • Ons team staat altijd voor je klaar en denkt met je mee

De medicijnwekker herinnert je aan je innames

  • Vergeet nooit meer je medicijnen
  • Een actueel overzicht van je medicijnvoorraad
  • Hulp bij goed medicijngebruik

Je medicijnen thuisbezorgd, wanneer jij dat wilt

  • Ook met spoed én in de avond
  • Inzicht in de status van je medicijnlevering
  • Wij houden rekening met jouw merkvoorkeur

YOS-bottle

handig voor onderweg

De YOS-bottle is een waterfles en pillendoos in één. Erg handig, want zo kun je altijd je medicijnen, vitamines of supplementen eenvoudig innemen. Waar je ook bent. Extra goed nieuws: je krijgt deze trendy YOS-bottle gratis als je nu overstapt naar de MedApp apotheek. Dat is een mooi begin, toch?

Wie gingen jou voor

We helpen al duizenden mensen om de kwaliteit van hun leven met medicijnen te vergroten. Lees wat anderen van onze dienst vinden!

Tika's ervaring met MedApp

Als je net als ik vijf soorten medicijnen moet nemen, houd dan maar eens bij: ‘was het nu afgelopen zondag of de zondag daarvoor dat ik de laatste spuit heb gezet?’. Het overzicht ontbreekt en mede daarom is de medicijnwekker van MedApp voor mij ideaal.

Tika

Martijn's ervaring met MedApp

Sinds ik MedApp als mijn apotheek gebruik hoef ik me niet meer druk te maken over herhaalrecepten en wanneer ik mijn medicijnen ga ophalen. Ik hoef überhaupt niets meer zelf te bestellen. Ik ontvang alweer mijn nieuwe medicijnen voordat de oude op zijn.

Martijn

Evelien's ervaring met MedApp

Ziek zijn is niet altijd even makkelijk. Als je dan ook nog eens frustraties krijgt of gedoe hebt met je apotheek.. dat maakt het allemaal nog lastiger. Maar met de MedApp apotheek heb ik tot nu toe veel minder problemen zo lijkt het! De overstap bevalt me in ieder geval meer dan prima.

Evelien

Alle verzekeraars werken met ons

MedApp werkt samen met alle zorgverzekeraars in Nederland.
Wij zijn zelfs voorkeursapotheek van VGZ en a.s.r.

Schrijf je in en ontvang de gratis YOS bottle

Na jouw aanmelding ontvangt je direct een bevestiging met aanvullende informatie. Wanneer je enthousiast bent plannen we graag een vrijblijvend telefonisch gesprek in om je vragen te beantwoorden en eventueel een intakegesprek in te plannen.

In overleg met jou nemen we contact op met jouw voorschrijver(s) om het dossier compleet te maken. Is dat allemaal gelukt? Dan helpen we je op weg met de app en we gaan jouw medicijnen thuis leveren. Bij je eerste levering zullen we gratis de YOS bottle meeleveren. 

Schrijf je in en ontvang de gratis YOS bottle