Duidelijke leveringsafspraken

Ervaringen

Van MedApp gebruikers met een chronische ziekte

In Nederland hebben zo’n 10 miljoen mensen een chronische aandoening. Bij ieder van deze personen heeft de chronische aandoening een andere impact op de kwaliteit van leven. Op deze pagina kun je inspirerende verhalen lezen van klanten van MedApp, die hun chronische ziekte in hun leven hebben ingepast.

Op tijd rust nemen

Een aantal jaar geleden kreeg Liset te horen dat zij reuma heeft. Zij heeft veel aanpassingen moeten doen om haar leven opnieuw in te richten en haar chronische ziekte in te passen in haar leven. Liset haalt haar energie nu uit hele andere dingen dan voorheen.  

Wil je weten hoe ze dat doet?

Positieve energie

Haar chronische darmziekte heeft Tika’s leven ingrijpend veranderd. Toch vond ze de energie om de frustratie van haar ziekte om te zetten naar iets positiefs. Ze gebruikt haar kennis en ervaring om dagelijks anderen met een chronische aandoening te helpen.

Wil je weten hoe ze dat doet?

Inschrijven is zo geregeld

Leven met een chronische aandoening vraagt al om genoeg aanpassingen. Wij proberen, samen met jou, je leven met medicijnen makkelijker te maken. Schrijf je in bij MedApp en ervaar het zelf.

Scroll naar top