Hoe werkt MedApp?

Je leven met medicijnen makkelijker maken

Hoe werkt het?

MedApp is een unieke combinatie van een handige medicijnwekker-app én een herhaal- en bezorgservice voor je medicijnen. Wil je alleen de gratis app gebruiken? Prima! Wil je alles rondom je medicijnen geregeld hebben? Dat kan ook! We leggen op deze pagina uit hoe dat werkt.

Je leven met medicijnen makkelijker maken

Hoe werkt het?

MedApp is een unieke combinatie van een handige medicijnwekker-app én een herhaal- en bezorgservice voor je medicijnen. Wil je alleen de gratis app gebruiken? Prima! Wil je alles rondom je medicijnen geregeld hebben? Dat kan ook! We leggen op deze pagina uit hoe dat werkt.

Medicijnwekkers

Dankzij onze app mis je geen medicijninname meer. Je stelt eenvoudig je medicijnwekkers in, ook als je meerdere medicijnen op meerdere momenten neemt. Als het tijd is voor je inname, krijg je een seintje op je telefoon. Als je deze inname afvinkt, wordt je voorraad in de app automatisch aangepast. Handig hè?

Voorraadbeheer van je medicijnen

Als je start met de app, stel je eenvoudig je medicijnvoorraad in. Als je je innameschema ook goed hebt ingesteld, rekent de app uit hoe lang je nog met deze voorraad kunt doen. Je ziet dus altijd hoeveel medicijnvoorraad je nog hebt en wanneer deze op is.
Zijn je medicijnen bijna op? Wij leveren je medicijnen gratis bij je thuis, wanneer het jou uitkomt.

Altijd een actueel overzicht van uw medicijn voorraad
Gratis thuisbezorging voor iedereen, zonder uitzonderingen

Herhaalrecepten & bezorging

Wij bezorgen je medicijnen gratis thuis. Dat scheelt je een hoop tijd en gedoe. Twee weken voor de volgende geplande levering ontvang je van ons een controlebericht om te checken of je ook echt nieuwe medicijnen nodig hebt. Als er een nieuw herhaalrecept nodig is, vragen we dat op bij je huisarts of specialist. Zo hoef je zelf dus niks meer te regelen voor je medicijnen en zit je ook niet in de stress of je medicijnen wel op tijd komen.

Speciale wensen, zoals de medicijnrol

Gekoeld transport is natuurlijk mogelijk. Ook hebben veel mensen baat bij het gebruiken van een zogenoemde medicijnrol. Je medicijnen worden dan per inname verpakt, zodat je deze niet meer zelf hoeft te sorteren en dus nooit meer twijfelt of je jouw medicijnen al hebt ingenomen. Wij kunnen je medicijnen in medicijnrollen leveren, zoals je dat gewend bent. Ontvang je jouw medicijnen nog niet in een medicijnrol, maar zou je dat wel willen? Wij onderzoeken graag of je daarvoor in aanmerking komt. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Advies, tips en nieuws over je medicijnen

Bij MedApp vinden we het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over je medicijnen. Bij een eerste uitgifte van een nieuw medicijn nemen we altijd even contact met je op om alles door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Verder informeren we je actief over terugroepacties van geneesmiddelen en wijzigingen in je verzekering. Ook kun je via de app (en als je wilt, ook via mail) informatie, ervaringsverhalen en tips ontvangen.

Persoonlijk contact wanneer het je uitkomt

De app is natuurlijk altijd ‘open’ voor het opzoeken van informatie. Daarnaast helpen onze apothekers je graag met al jouw vragen over je chronische medicijnen. We zijn bereikbaar via de app, e-mail en telefoon. Omdat we het belangrijk vinden om zo bereikbaar mogelijk te zijn, hebben we onze openingstijden verruimd.

Wij helpen altijd graag met alle vragen over medicijngebruik

Standaard bij MedApp:

Volledig vergoed

Net als andere apotheken werken wij met alle Nederlandse verzekeraars. Als jouw medicijnen vergoed worden, declareren wij ze bij jouw verzekering.

Jouw privacy nog beter geregeld

De processen in ons platform zijn op het hoogste niveau gecertificeerd. Vragen stel je op een voor jou geschikt moment via de app of telefonisch, in plaats van in een drukke apotheek.

Betrouwbare levering

Wij werken met betrouwbare bezorgdiensten waardoor je verzekerd bent van levering. Via de app kun je gemakkelijk jouw bezorgmoment aanpassen.

Meer weten?

Zijn nog niet al jouw vragen beantwoord? Wellicht vind je het antwoord in onze Veelgestelde vragen.

Na jouw aanmelding ontvang je direct een bevestiging met aanvullende informatie. Wanneer je enthousiast bent plannen we graag een vrijblijvend telefonisch intake-gesprek. In overleg met jou nemen we contact op met jouw voorschrijver(s) om het dossier compleet te maken. Is dat allemaal gelukt? Dan helpen we je op weg met de app en we gaan je medicijnen thuis leveren.

Inschrijven is snel en veilig!​​

Scroll naar top