Hoe werkt MedApp?

MedApp is geen gewone apotheek

Wij zijn een apotheek in een app

Via jouw telefoon helpen we je op een gebruiksvriendelijke en vertrouwde manier van een hoop zorgen rondom jouw medicijngebruik af. Vanzelfsprekend bieden we alle services die je van een moderne apotheek mag verwachten. Maar dan standaard voor iedereen en net een stukje slimmer.

MedApp is geen gewone apotheek

Wij zijn een apotheek in een app

Via jouw telefoon helpen we je op een gebruiksvriendelijke en vertrouwde manier van een hoop zorgen rondom jouw medicijngebruik af. Vanzelfsprekend bieden we alle services die je van een moderne apotheek mag verwachten. Maar dan standaard voor iedereen en net een stukje slimmer.

De slimme apotheek

Volledig vergoed

Net als andere apotheken werken wij met alle Nederlandse verzekeraars. Als jouw medicijnen vergoed worden, declareren wij ze bij jouw verzekering.

Jouw privacy nog beter geregeld

De processen in ons platform zijn op het hoogste niveau gecertificeerd. Vragen stel je op een voor jou geschikt moment via de app of telefonisch, in plaats van in een drukke apotheek.

Betrouwbare levering

Wij werken met betrouwbare bezorgdiensten waardoor je verzekerd bent van levering. Via de app kun je gemakkelijk jouw bezorgmoment aanpassen.

Medicijnwekkers

De medicijnwekkers in onze app helpen je om geen inname meer te missen. In de app maak je gemakkelijk verschillende herinneringen aan, ook als je meerdere medicijnen neemt verdeeld over meerdere momenten. Wanneer het tijd is voor de volgende inname krijg je een seintje op jouw telefoon. Wanneer je vervolgens een vinkje zet bij de ingenomen medicijnen wordt jouw voorraad in de app automatisch aangepast.

Voorraadbeheer

Bij het in gebruik nemen van de app geef je van ieder medicijn aan hoeveel voorraad je nog in huis hebt. Vanaf dat moment telt de voorraad af, iedere keer wanneer je een inname ‘afvinkt’ en dus het medicijn hebt ingenomen. Wanneer jouw voorraad bijna op is, komen wij in actie. Wanneer je gebruik maakt van onze apotheek service zullen wij tijdig jouw nieuwe levering medicijnen gratis bij jouw thuis leveren. 

Altijd een actueel overzicht van uw medicijn voorraad
Gratis thuisbezorging voor iedereen, zonder uitzonderingen

Herhaalrecepten & bezorging

Wij bezorgen jouw medicijnen gratis thuis. Dat scheelt een hoop tijd en is veiliger in tijden van COVID-19. Twee weken voor de volgende geplande levering ontvang je van ons een controlebericht om te checken of je daadwerkelijk behoefte hebt aan nieuwe medicijnen. Wanneer er een nieuw herhaalrecept nodig is vragen wij dat op bij jouw huisarts of specialist. Ook regelen wij voor jou dat onze gegevens in het systeem staan van huisarts en eventueel andere specialisten.

Speciale wensen zoals de medicijnrol

Gekoeld transport is uiteraard mogelijk. Ook hebben veel mensen baat bij het gebruiken van een zogenoemde medicijnrol. Jouw medicijnen worden dan per inname verpakt, zodat je jouw medicijnen niet meer zelf hoeft te sorteren en nooit meer twijfelt over of je jouw medicijnen al hebt ingenomen. Wij kunnen jouw medicijnen in medicijnrollen leveren net zoals je dat gewend bent. Handig verpakt en rechtstreeks vanuit onze groothandel geleverd. Ontvang je jouw medicijnen nog niet in een medicijnrol maar zou je dat wel willen? Wij onderzoeken graag of je daarvoor in aanmerking komt.

Digitale bijsluiters

In de app vind je alle bijsluiters en ‘kijksluiters’ voor jouw medicijnen. Bij een eerste uitgifte van een nieuw medicijn nemen we bovendien altijd even contact met je op om alles door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. 

Verder informeren we je actief over terugroepacties van geneesmiddelen en wijzigingen in jouw verzekering. Ook kun je via de app (en desgewenst ook via mail) informatie, ervaringsverhalen en tips ontvangen over verschillende aandoeningen.

Persoonlijk contact wanneer het je uitkomt

De app is natuurlijk altijd ‘open’ voor het opzoeken van informatie. Daarnaast helpen onze apothekers je graag met al jouw vragen over chronisch medicijngebruik. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via de chatfunctie in de app en je kunt hen ook altijd mailen of bellen. Wij werken momenteel aan een verruiming van onze openingstijden.

Wij helpen altijd graag met alle vragen over medicijngebruik

Meer weten?

Zijn nog niet al jouw vragen beantwoord? Wellicht vind je het antwoord in onze Veelgestelde vragen.

Na jouw aanmelding ontvang je direct een bevestiging met aanvullende informatie. Wanneer je enthousiast bent plannen we graag een vrijblijvend telefonisch intake-gesprek. In overleg met jou nemen we contact op met jouw voorschrijver(s) om het dossier compleet te maken. Is dat allemaal gelukt? Dan helpen we je op weg met de app en we gaan jouw medicijnen thuis leveren.

Inschrijven is snel en veilig!​​

Scroll naar top