sterrenrating-2

Kennisbank

Landingspagina'sast-no-title ast-header-without-markup"> Landingspagina's

Je leven met medicijnen makkelijker maken

MedApp is een online apotheek in een gratis app. Met onze app regel je alles rondom je medicijnen. Wij leveren zelfs alle medicatie kosteloos en discreet thuis. Meld je aan en maak je leven met medicijnen makkelijker!

Welke stappen volgen na jouw aanmelding?

MedApp regelt de overstap van je oude apotheek naar de MedApp apotheek. Hoe? Bekijk de stappen die volgen na jouw aanmelding. Wij kijken er al naar uit om jou te helpen!

Man van middelbare leeftijd zit aan tafel met een kop koffie en bekijkt glimlachend zijn mobiele telefoon
Bevestiging

Je ontvangt een bevestiging. Download alvast onze gratis app om je gegevens aan te vullen ter voorbereiding op het intakegesprek.

Intake

Wij bellen je om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Daarin bespreken we jouw gegevens, medicijnen en voorkeuren.

Afronding overstap

Wij nemen contact op met je huisarts en andere specialisten om je overstap en recepten te regelen. Je hoeft hier zelf niets voor te doen.

Eerste medicijnlevering

We bezorgen je eerste medicijnlevering op het afgesproken moment. In onze gratis app zie je wanneer jouw medicijnen aankomen. Handig!

Jouw 7 voordelen bij MedApp

MedApp combineert de diensten van een online apotheek met het gebruik van een slim ingerichte app. Bekijk de voordelen van deze unieke combinatie en meld je snel aan!
Sluit je aan bij onze apotheek voor:

  • Gratis, discrete thuisbezorging van medicatie
  • Automatische aanvraag herhaalrecepten
  • Persoonlijke aandacht en professionele adviezen

Regel alles rondom je medicijnen, met één app

  • Stel slimme medicijnwekkers in
  • Houd je voorraad nauwkeurig bij
  • Bestel eenvoudig je medicijnen
  • Ontvang nieuws en tips over je medicatie

Waarom Liset kiest voor MedApp

Laat haar verhaal jou inspireren!

Sinds 2010 weet Liset hoe het is om te leven met reumatoïde artritis. Haar medicijnen zijn dan ook belangrijk voor haar. Dankzij MedApp hoeft ze nauwelijks meer iets te regelen om op tijd de juiste medicijnen in huis te hebben. Bekijk haar verhaal en laat je inspireren. MedApp is er ook voor jou!

Video afspelen

Wij werken samen met álle verzekeraars

Je betaalt via je zorgverzekering voor je medicijnen. Wij maken altijd scherpe afspraken met verzekeraars en leveranciers. Zo beperken we de kosten voor jouw medicatie en we houden rekening met eventuele merkwisselingen.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We beantwoorden je vragen en geven eventueel extra informatie over Medapp.

In dit gesprek plannen we ook een vrijblijvende intake met een apothekersassistent in. We spreken je medicijnen door en bereiden de eerste levering voor.

Inschrijven is snel en veilig!​​