sterrenrating

Kennisbank

Betrouwbare informatie van onze apothekers

The Migraine Clinic: extra aandacht voor migrainepatiënten

Pit Janssen | Apotheker

Neuroloog Hans Carpay, oprichter van The Migraine Clinic, begrijpt dat migraine meer is dan alleen hoofdpijn. Het is een ingrijpende aandoening die je leven enorm kan beïnvloeden. Migraine heeft binnen de zorg te weinig prioriteit, terwijl er veel mogelijkheden zijn om het effectief te behandelen. The Migraine Clinic is een gespecialiseerde kliniek die zich richt op de behandeling van migraine. 

Wat doet The Migraine Clinic?

The Migraine Clinic biedt gespecialiseerde zorg voor mensen met migraine. Ze hebben een team van experts, waaronder neurologen en artsen, die zich volledig richten op het begrijpen en behandelen van migraine. De kliniek biedt verschillende behandelopties, waaronder aanvalsmedicatie, preventiemedicatie en CGRP-remmers om migraineaanvallen te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Samenwerking met MedApp

Bij MedApp begrijpen we ook maar al te goed dat migraine meer is dan alleen hoofdpijn. Zo zijn we gespecialiseerd in alles rondom migraine-medicatie. MedApp werkt samen met The Migraine Clinic om de zorg voor migrainepatiënten te verbeteren. Door deze samenwerking kan je gebruikmaken van de gratis app van MedApp om je medicatiebeheer te optimaliseren en herinneringen te ontvangen voor het innemen van je medicijnen. 

Dit helpt mensen met migraine om hun behandeling effectief te volgen en hun migraine onder controle te houden. Ook schakelt MedApp tussen jou en The Migraine Clinic door als tussenpartij recepten op te vragen en problemen rondom bepaalde medicatie te verhelpen. Zijn er leveringsproblemen met jouw medicatie? Dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een geschikt alternatief.

Als je meer wilt weten over The Migraine Clinic en hoe ze kunnen helpen bij het beheersen van jouw migraine, neem dan gerust contact met ons op of bezoek de website van The Migraine Clinic voor meer informatie.

MedApp apotheek

Ervaar onze

apotheek

Schrijf je in bij MedApp, dan helpen we je graag bij alles rondom je medicijnen.

In dit artikel
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Hulp nodig?

Ons serviceteam is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 19:00.