sterrenrating-2

Kennisbank

Maak kennis met ons klantondersteuningsteam!

Pit Janssen | CEO & Apotheker

Een klantondersteuningsmedewerker van MedApp aan het werk.

Bij MedApp draait alles om de gezondheid en tevredenheid van onze klanten en appgebruikers. Om ervoor te zorgen dat je altijd de beste ervaring hebt met onze service en de app, staat ons klantondersteuningsteam voor je klaar. Weet jij hoe onze teams werken en ben je benieuwd met wie je contact hebt als je ons belt of mailt? Je leest het in dit artikel!

Wie zitten er in het klantondersteuningsteam?

Klantenservice

Voor vragen waarop je het antwoord niet in de app, veelgestelde vragen of website vindt, bel of mail je naar MedApp. Er staat een heel team klaar om je te helpen met jouw vraag! De klantenservice is je eerste aanspreekpunt. Vragen over leveringen of je gegevens worden hier meteen opgepakt. Gaat je vraag ergens anders over? Dan zorgen zij dat je de juiste persoon aan de lijn krijgt.

App-specialist

Heb je problemen met de app? Onze app-specialist Norbert weet alles over de app. Hij staat klaar om je te helpen met technische problemen, bugs of als iets niet lukt om in te stellen. Bestaat een app-functie nog niet, maar zou je dat wel graag willen? Ook daarvoor kun je bij Norbert terecht!

Apothekersassistenten

Bij het klantondersteuningsteam werken ook apothekersassistenten. Zij hebben de (medische) kennis om je te helpen met de volgende onderwerpen:

  • Bijwerkingen
  • Medicatie
  • Medicatiegegevens
  • Facturen
  • Klachten over MedApp

Wat doet het klantondersteuningsteam nog meer?

Klachtopvolging

Als je een klacht hebt, onderzoeken onze apothekersassistenten de klacht. Daarna zorgen ze ervoor dat we onze service verbeteren, zodat deze problemen in de toekomst niet meer voorkomen.

Klanttevredenheid

We vinden het belangrijk om onze service continu te verbeteren. Daarom meten we regelmatig de klanttevredenheid. Jouw feedback helpt ons om onze service en app te optimaliseren.

Veelgestelde vragen

Wist je dat het antwoord op veel van je vragen al op onze website staat? Namelijk in onze veelgestelde vragen. We adviseren je altijd om hier eerst eens een kijkje te nemen, voordat je contact met ons opneemt. 

Kennisbank

Wil je iets weten over een aandoening, medicijn, zorgverzekeringen of vergoedingen? In onze uitgebreide kennisbank vind je heel veel informatieve artikelen over al deze onderwerpen.

Contact opnemen

Voor vragen of ondersteuning kun je dus altijd contact opnemen met ons klantondersteuningsteam. Bezoek onze contactpagina voor het juiste mailadres of telefoonummer.

Bij MedApp streven we ernaar om jouw leven met medicijnen makkelijker te maken. Ons klantondersteuningsteam speelt hierin een cruciale rol en we zijn trots op hun toewijding en professionaliteit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen – we staan voor je klaar!

Deel dit verhaal
MedApp apotheek

Ontdek onze

apotheek

Wil je je medicijnen gratis en discreet thuisbezorgd krijgen?

Gerelateerde berichten

In dit artikel
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Hulp nodig?

Ons serviceteam is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 19:00.