sterrenrating-2

Kennisbank

Over MedApp / Klantverhalen

Barts verhaal

MedApp betekent gemak

Bart heeft meerdere chronische aandoeningen waar hij dagelijks last van heeft. Maar sinds Bart MedApp heeft leren kennen is zijn leven een stuk makkelijker geworden. Zo houdt hij makkelijk bij wanneer hij zijn medicijnen moet innemen en heeft hij altijd medicijnen op voorraad.

In het begin gebruikte ik een andere populaire app voor het bijhouden van mijn medicijnen en medicijnwekker. Deze werkte helaas niet naar wens. Hierdoor raadde mijn huisarts MedApp aan.

Toen ik de app ging gebruiken, zag ik dat MedApp ook een eigen apotheek heeft. Superhandig, want zij bezorgen mijn medicijnen gratis thuis. Hierdoor hoef ik het huis niet meer uit.

Leven met meerdere chronische aandoeningen

Sinds een paar jaar heb ik een behoorlijke burn-out. Dit komt mede door mijn slaapapneu. Ik heb ook zware migraine-aanvallen. Gelukkig gaat het steeds beter. Samen met mijn huisarts ben ik bezig om mijn slaapapneu aan te pakken. Op die manier vechten we tegen de veelvoorkomende symptomen van slaapapneu, zoals ademstops, de angst van de ademstops en luid snurken.

De overstap naar MedApp

Het gebeurde regelmatig bij mijn oude apotheek dat mijn medicijnen er niet waren. Vaak moest ik dan lang wachten voor een ander ophaalmoment. Daarnaast moest ik ook vaak erg lang in de rij staan. Dit wilde ik graag anders, omdat dit me veel tijd kostte. Met MedApp ervaar ik dit niet. Ik hoef niets te doen en mijn medicijnen worden thuisbezorgd.

De app van MedApp betekent gemak. Ik krijg elke avond op tijd een melding dat ik mijn medicijnen moet innemen. Hierdoor vergeet ik geen dosis. Ook maak ik dagelijks gebruik van de medicijnwekkers en ik houd mijn voorraad bij. Op een gegeven moment geeft de app ook aan dat mijn medicijnvoorraad te laag is en dan komt MedApp mijn medicijnen weer bezorgen.

Deel dit verhaal
MedApp apotheek

Ontdek onze

apotheek

Wil je je medicijnen gratis en discreet thuisbezorgd krijgen?

MedApp apotheek

De slimme
apotheek

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Hulp nodig?

Ons serviceteam is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 19:00.