sterrenrating-2

Kennisbank

Nieuwe functies en ontwikkelingen | april 2022

Teun Gerrits

Contentspecialist

App-updates 0.28 en 0.29
Updates MedApp-app april 2022

De afgelopen tijd hebben we weer ons best gedaan om de app verder uit te breiden en te verbeteren. Hieruit zijn 2 app-updates gekomen:

Update 0.28

In deze update zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo kun je nu makkelijker terug naar het vorige scherm op Android-toestellen en de sms-verificatiecode wordt nu automatisch ingevuld op Android en als hint-tekst gepresenteerd op iOS.

Verder is er nieuw in deze versie:

  • Tijdgevoelige meldingen (time sensitive notifications) op iOS. Hiermee gaan je wekkers ook af in focus- of niet storen-modus op je iPhone.
  • Een nieuwe barcode-scanner. Nu kun je nog sneller en makkelijker direct de barcodes van je medicijnen scannen.
  • De dataset van aandoeningen is uitgebreid en de zoekfunctionaliteit is verbeterd. Zo kun je makkelijker je aandoening instellen bij je medicijnen.
  • Bij incidentele innames kun je nu meer redenen geven, zodat je beter kunt bijhouden wanneer en waarom je een incidentele medicijninname hebt gedaan.
  • Het tabblad Leveringen is verbeterd, zodat je nu onder andere makkelijker kunt scrollen en beter overzicht hebt.

Update 0.29

In deze versie is een mooie nieuwe functie toegevoegd, namelijk het direct afvinken vanuit je notificatie. Je hoeft nu dus je telefoon niet meer te openen om je medicijn-inname af te vinken. Ook kun je de inname uitstellen, via de snooze-knop. Je krijgt dan 9 minuten later nog een herinnering om je medicijn in te nemen.

Verder in deze update:

  • Direct medicijnen innemen via je Apple Watch.
  • De tekstgrootte van de app aanpassen. Kun je de tekst in de app niet goed lezen? Pas de lettergrootte aan via Meer > Tekstgrootte.
We blijven onze app verder ontwikkelen. Heb je de vorige app-updates ook al gezien? Toen hadden we zelfs 3 app-updates: (update 0.25, 0.26 en 0.27).

Heb je nog vragen over de nieuwe app-updates? Neem
contact met ons op, we helpen je graag verder.
Deel dit verhaal
MedApp apotheek

Ontdek onze

apotheek

Wil je je medicijnen gratis en discreet thuisbezorgd krijgen?

Gerelateerde berichten

Een klantondersteuningsmedewerker van MedApp aan het werk.
Maak kennis met ons klantondersteuningsteam!

Bij MedApp draait alles om de gezondheid en tevredenheid van onze klanten en appgebruikers. Om ervoor te zorgen dat je altijd de beste ervaring hebt met onze service en de app, staat ons klantondersteuningsteam voor je klaar. Weet jij hoe

In dit artikel
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Hulp nodig?

Ons serviceteam is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 19:00.