sterrenrating-2

Kennisbank

Wat heeft MedApp in 2024 voor jou in petto

Pit Janssen | CEO & Apotheker

MedApp nieuwjaarsgroet 2024

We hebben bij MedApp de afgelopen jaren hard gewerkt om de apotheek-in-app echt vorm te geven. We zijn dan ook super blij dat onze app en onze service zo goed worden ontvangen door jullie. En we hebben goed nieuws! In het komende jaar blijven we hard werken om het leven met medicijnen nog makkelijker te maken.

Makkelijk medicijnen bestellen via onze app

Zo gaan we in 2024 het bestellen van medicijnen via de app nog makkelijker maken. De app is voor MedApp namelijk wat de balie van de lokale apotheek is, alleen dan in een modern jasje en met veel meer mogelijkheden. Op dit vlak hebben we afgelopen jaar al de nodige verbeteringen doorgevoerd, maar we weten zelf ook heel goed dat hier nog wel iets te winnen valt. In het komende jaar zal dan ook veel focus liggen op het verder verbeteren van de koppeling tussen de app en de apotheek.

Een 'slimmer' plansysteem

Verder zal het jullie vast niet ontgaan zijn dat 2023 toch wel in het teken stond van tekorten aan medicijnen in Nederland (maar ook daarbuiten). Helaas is dit momenteel nog steeds een erg vervelend probleem. Wij ervaren hier als apotheek ook veel hinder door, terwijl we juist het leven met medicijnen voor onze klanten makkelijker willen maken. We doen dan ook altijd ons uiterste best om zo goed mogelijk met die medicijntekorten om te gaan. Maar soms hebben we geen controle over zulke externe zaken. Desondanks proberen we altijd samen met de klant een passende oplossing te vinden. In de meeste gevallen lukt dit met succes.

Maar toch willen we het nóg beter doen. In 2024 gaan we ervoor zorgen dat ons plansysteem slimmer wordt. Zo ben jij beter op de hoogte van wanneer je medicijnen komen, en laten we je ook weten wat er gebeurt als er een tekort is. Op deze manier lukt het jou nog beter om je chronische medicatie te plannen en word je minder vaak verrast door een voorraad die (bijna) op is of door tekorten van medicijnen.

Dus, in 2024 blijven we ons inzetten voor jouw welzijn.

Bedankt dat je op MedApp vertrouwt. We kijken ernaar uit om er samen met jou een makkelijk en bovenal gezond 2024 van te maken!

Deel dit verhaal
MedApp apotheek

Ontdek onze

apotheek

Wil je je medicijnen gratis en discreet thuisbezorgd krijgen?

Gerelateerde berichten

Een klantondersteuningsmedewerker van MedApp aan het werk.
Maak kennis met ons klantondersteuningsteam!

Bij MedApp draait alles om de gezondheid en tevredenheid van onze klanten en appgebruikers. Om ervoor te zorgen dat je altijd de beste ervaring hebt met onze service en de app, staat ons klantondersteuningsteam voor je klaar. Weet jij hoe

In dit artikel
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Hulp nodig?

Ons serviceteam is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 19:00.