sterrenrating-2

Kennisbank

Herhaalverzoeken voortaan indienen via onze app

Pit Janssen | CEO & Apotheker

Medewerker van MedApp maakt een medicijnlevering klaar

We brengen je in dit artikel graag op de hoogte van een belangrijke wijziging om de veiligheid en privacy van je gezondheidsgegevens nog beter te waarborgen. Vanaf nu accepteren we geen herhaalverzoeken meer via de mail. Deze verandering is wettelijk verplicht en draagt bovendien bij aan een zorgvuldig beheer van je gegevens.

Je kunt voortaan eenvoudig je herhaalverzoeken indienen via onze app, die op elk moment van de dag beschikbaar is. Deze aanpassing biedt diverse voordelen, waaronder gemak, minder fouten en een soepelere communicatie. Het gebruik van de app zorgt voor een veilige en efficiënte verwerking van je herhaalverzoeken.

Onze handige app

Als je de app nog niet gebruikt, kun je deze hier downloaden. Kom je er niet uit? Dan hebben we handige video’s voor je beschikbaar:

Het bestellen van medicijnen via de app
Gebruik je een medicijnrol? Bekijk dan onderstaande video

Mocht je verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen.

Bedankt voor je begrip en medewerking.

Deel dit verhaal
MedApp apotheek

Ontdek onze

apotheek

Wil je je medicijnen gratis en discreet thuisbezorgd krijgen?

Gerelateerde berichten

Een klantondersteuningsmedewerker van MedApp aan het werk.
Maak kennis met ons klantondersteuningsteam!

Bij MedApp draait alles om de gezondheid en tevredenheid van onze klanten en appgebruikers. Om ervoor te zorgen dat je altijd de beste ervaring hebt met onze service en de app, staat ons klantondersteuningsteam voor je klaar. Weet jij hoe

In dit artikel
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Hulp nodig?

Ons serviceteam is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 19:00.