sterrenrating

Kennisbank

Wat is het herhaalprofiel?

Pit Janssen | CEO & Apotheker

Een medewerker van MedApp maak een herhaalrecept klaar.

Wanneer je het intakegesprek bij MedApp achter de rug hebt, dan heb je de term vast al eens voorbij horen komen, het “herhaalprofiel”. Maar wat betekent het precies en welke voordelen heeft het?

Abonnement op je herhaalmedicatie

Het herhaalprofiel is een soort abonnement op je herhaalmedicatie. Om de drie maanden worden je medicijnen automatisch bij je thuisbezorgd, zonder dat je steeds contact op hoeft te nemen met de dokter voor een nieuw recept.  Deze handige service zorgt ervoor dat je nooit meer aan het bestellen van medicijnen hoeft te denken; het gebeurt allemaal automatisch.

Medicatie die je niet dagelijks gebruikt, zetten we op afroep in je herhaalprofiel. Via de app bestel je deze medicijnen, als jij ze weer nodig hebt. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste medicatie, zonder gedoe.

Je leven met medicijnen makkelijker maken

Met het herhaalprofiel van MedApp wordt het beheren van je medicijnen eenvoudiger dan ooit. Ontdek het gemak en de rust die deze service biedt. Nooit meer zorgen over het op tijd krijgen van je medicijnen, want wij regelen het voor jou.

Deel dit verhaal
MedApp apotheek

Ontdek onze

apotheek

Wil je je medicijnen gratis en discreet thuisbezorgd krijgen?

Gerelateerde berichten

Medewerker van MedApp maakt een medicijnlevering klaar
Herhaalverzoeken voortaan indienen via onze app

We brengen je in dit artikel graag op de hoogte van een belangrijke wijziging om de veiligheid en privacy van je gezondheidsgegevens nog beter te waarborgen. Vanaf nu accepteren we geen herhaalverzoeken meer via de mail. Deze verandering is wettelijk

MedApp apotheek

De slimme
apotheek

In dit bericht
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Hulp nodig?

Ons serviceteam is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 19:00.