sterrenrating-2

Kennisbank

Mijn voorraad is bijna op, wat nu?

Als je je hebt aangemeld voor de diensten van de MedApp apotheek, dan hoef je je geen zorgen te maken over het opraken van de voorraad. Wij houden namelijk jouw medicijngebruik bij en we leveren je nieuwe medicijnen altijd op tijd.

Let op! Wij leveren dus niet op basis van de voorraad in je app. Wij gaan juist uit van de gegevens die in ons apotheeksysteem staan. Hierdoor weten we de volgende zaken:

  • Hoe vaak je een medicijn gebruikt.
  • Hoeveel voorraad je hebt (op basis van wat jij aan ons hebt doorgegeven tijdens je intakegesprek)
  • Het aantal leveringen die jij al hebt ontvangen of nog moet krijgen.

Wil je weten wanneer wij een nieuwe voorraad medicijnen bezorgen? Open de app, druk op het tabblad Medicijnen. Op de ingeklapte medicijnkaarten met een vlaggetje die je aan de rechter kant in het blauw rond welke datum wij nieuwe medicijnen gaan verzenden.

Hoe zit het met medicijnen op afroep?
Wij houden alleen de gegevens van je herhaalmedicatie bij. Medicijnen op afroep moet je dus zelf op tijd bestellen. Bekijk hiervoor de stappen op Hoe kan ik medicijnen op afroep bestellen?

Je kunt ook een herinnering instellen die aangeeft dat je voorraad bijna op is. Kijk hiervoor bij Hoe stel ik een herinnering in die aangeeft dat mijn voorraad bijna op is? Je kunt per medicijn een herinnering instellen.

MedApp apotheek

Ontdek onze

apotheek

Wil je je medicijnen gratis en discreet thuisbezorgd krijgen?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Hulp nodig?

Ons serviceteam is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 19:00.